2008

2008

3 ARSYE PSE DUHET TË ZGJIDHNI PEUGEOT SUV 2008

SUV më i mirë në segmentin e tij

SUV ME I MIRE NE SEGMENTIN E TIJ

SUV me ndjesi unike

SUV ME NDEJSI UNIKE

SUV me teknologji të lartë

SUV ME TEKNOLOGJI TE LARTE

SUV më i mirë në segmentin e tij

SUV ME I MIRE NE SEGMENTIN E TIJ

Automjet që ju ofron kënaqësi, dizajn elegant, cilësi pa kompromis - PEUGEOT është e angazhuar për të krijuar një eksperiencë më unike.

Në segmentin SUV kompakt, PEUGEOT 2008 SUV i dallon nga pjesa tjetër me dizajnin e tij, fuqinë dhe karakterin e vërtetë që e bën atë automjet të sofistikuar.

SUV me ndjesi unike

SUV ME NDJESI UNIKE

Me materiale të buta të një niveli të sofistikuar, SUV PEUGEOT 2008 është bileta juaj për një eksperiencë të vërtetë mahnitëse. Elementët e njohura të PEUGEOT i-Cockpit®, si dhe ekran me prekje, ofrojnë një udhëtim të bukur, intuitiv dhe të sigurt.

PEUGEOT 2008 gjithashtu vjen me një gamë të gjerë të teknologjive të fundit - ndihma e shoferit, karakteristikat e lidhjes dhe siguria - për të rritur këto ndjenja dhe për të shijuar një përvojë të veçantë në drejtimin e makinës.

SUV ME TEKNOLOGJI TE LARTE

SUV me teknologji të lartë

Dy karaktersitikat më të veçanta të PEUGEOT 2008 janë aerodinamika dhe pesha e saj i. Falë gamës së motorëve BlueHDi dhe PureTech, të dizenjuara për të përballuar çdo situatë, do të jeni në gjendje të mbani konsumin e karburantit dhe emetimin e CO2i nën kontroll të plotë.

SUV ME TEKNOLOGJI TE LARTE 2Ju gjithashtu do të shijoni një udhëtim të qetë dhe ekonomik me kutinë e shpejtësisë EAT6 i me gjashtë raporte, e cila siguron ndryshime të shpejta të transmetimit pa u lekundur.