SUV 3008

Zbuloni peizazhet dhe udhëtoni në terrene më të ashpra me gamën SUV të Peugeot. Me një rehati natyrore, performancë të adaptueshme dhe stil sportiv, një automjet SUV nga Peugeot ju ofron eksperiencë të veçantë gjatë udhetimit.

Teknologjitë brenda automjeteve tona SUV përfshirë Park Assist* dhe Active City Brake* ju lejojnë të përshtatni Peugeot 2008 SUV kur kaloni nëpër qytet, ndërkohë që funksioni i Grip Control® * vjen në ndihme kur ballafaqohet me kushte më sfiduese të rrugëve. Me pesë mënyra të drejtimit të automjetit SUV, mund të udhëtoni lirshëm ne terrene me rërë, borë, baltë, ose asfalt.

Në segmentin SUV kompakt, PEUGEOT 2008 SUV dallon nga pjesa tjetër me dizajnin e tij, fuqinë dhe karakterin e vërtetë që e bën atë automjet të sofistikuar.

Peugeot 3008 SUV e shumë-vlerësuar me çmime kombinon forcën dhe karakterin me teknologjinë më të fundit inovative dhe ofron një eksperiencë më unike. Ky model mahnitës i modelit Peugeot SUV vjen me PEUGEOT i-Cockpit® të ri dhe me motorët e fundit shumë efikas.

Peugeot 5008 SUV me shtatë vende individuale, mund të konfigurohet në mënyrë të përkryer për të përmbushur nevojat tuaja. Karakteristikat inteligjente, duke përfshirë sediljet e lëvizshme në rreshtin 3 dhe sediljen e pasme të pasagjerëve të palosshme, ndihmojnë në rritjen e prakticitetit edhe më tej.

* Standard, opsionale, ose i padisponueshëm sipas versionit

Zgjidhni midis një motori benzine, ose motori nafte sipas nevojave tuaja dhe shijoni jetën tuaj të përditshme:

Peugeot SUV 2008
Motor 1.2 Puretech Niveli aktiv i pajisjeve
Duke filluar nga 150 Euro / muaj

Peugeot SUV 3008
Motor 1.5 BlueHdi Niveli aktiv i pajisjeve
Duke filluar nga 240 Euro / muaj

Peugeot SUV 5008
Motor 1.5 BlueHdi Niveli aktiv i pajisjeve
Duke filluar nga 260 Euro / muaj

Për më shumë informacion, na vizitoni në ambjentet tona në AVEL Sh.p.k. – Tirana, Albania me adrese: Autostrada Tiranë-Durrës Km.5, Rruga Monun Nr.58, Fshati Kashar, 1051 Tiranë. Shqipëri.