Nëse makinës tuaj Peugeot i nevojitet të ndërrojë pjesë të tilla si: marmita, radiatori, freksioni ose kit frenash, atëhere ju duhet ta sillni në shtëpinë e saj, në servisin e autorizuar të AVEL Sh.p.k. Ne përdorim Pjesë Origjinale Peugeot dhe në të njëjtën kohë, ju duhet të jeni të sigurtë, që puna do të jetë tërësisht e një standarti të lartë, e kryer nga teknikë te trajnuar nga Peugeot në Francë.

 

kit freksioniferrota përparafrena_mbraparadiatori_webmarmita_web