Poshta

Orari i punës

E Hënë – E Premte 08.00 – 16.30
E Shtunë 08.00-13.00

Servisi:
E Hënë – E Premte 08.00 – 16.30
Pushim 12.00 – 12.30
E Shtunë 08.00 – 13.00


Marketing
+355 68 60 62 822 | [email protected]

Pjesët e këmbimit
+355 69 40 73 907 | [email protected]

Komplimentet dhe ankesat
+355 68 60 62 822| [email protected]