Peugeot 508

Peugeot 508

Zbuloni PEUGEOT 508, një ekzemplar me një pamje të mrekullueshme, e krijuar me cilësi dhe me pajisje teknologjike të cilësisë së lartë, për të përjetuar një eksperiencë të jashtëzakonshme gjatë drejtimit të saj.

PEUGEOT i-COCKPIT®

pc05-peugeot-508-2018-041-fr.433355.43.jpg

PEUGEOT i-COCKPIT i inkorporuar
Futuni në botën e PEUGEOT i-Cockpit® dhe përjetoni kompozimin më të fundit dhe vizionar të kroskotit i me një timon kompakt dhe me një ekran dixhital me prekje 10" HDi për një kënaqësi që do t'ju shoqërojë gjatë gjithë kohës.

NDËRLIDHJA

pc05-peugeot-508-2018-413-fr-lf14-wip.433356.43.jpg

QËNDRO LIDHUR ME BOTËN
Aktivizoni aplikacionet tuaja të preferuara në një ekran 10" i duke përdorur funksionin Mirror Screen i, ndërkohë karikoni i edhe telefonin. Udhëtoni lehtësisht me navigimin 3D i të pajisur me njohjen e zërit në sajë të shërbimeve TomTom® që tregojnë të gjithë elementët e rëndësishëm gjatë drejtimit të automjetit i. Me PEUGEOT i-Cockpit® Amplify i përshtatni stilin tuaj të brendshëm dhe të drejtimit të automjetit me gjendjen tuaj emocionale në sajë të kontrollit Active Suspension Control.

KOMFORTI NË BRENDËSI

PËRSHTATSHMËRIA NË NIVELIN MË TË LARTË
Për të siguruar një komoditet të plotë, për sediljet e drejtuesit dhe të pasagjerëve aplikohet AGR (sistem shëndeti për kurrizin)i, duke marrë parasysh edhe gamën e rregullimit të sediljeve i. Për një rehati optimale, PEUGEOT 508 gjithashtu ofron edhe sedilje me memorie. Sediljet vijnë me një sistem ngrohje dhe masazhi që aktivizojnë 8 pika pneumatike i.

HI-FI PREMIUM FOCAL®

Hi-Fi FOCAL®, Tinguj të qartë
Sistemi Hi-Fi FOCAL® i premium ofron një riprodhim të pastër dhe të hollësishëm të tingujve për udhëtarë që kërkojnë cilësi të lartë. E pajisur me 10 altoparlantë dhe teknologjinë më të mire akustike, PEUGEOT 508 i tejkalon kufijtë e përvojës Hi-Fi.

EKSPERIENCA NË RRUGË

Ecni në rrugën tuaj.
Tek PEUGEOT 508 janë aplikuar arritjet më të avancuara teknologjike të markës. E saktë në drejtim dhe e përsosur në zotërimin e rrugës falë amortizatorëve elektronikë i, modeli i ri u jep drejtuesve më shumë liri lëvizjeje dhe rikthen energjinë gjatë udhëtimit.