Peugeot 508

Peugeot 508

Zbuloni PEUGEOT 508, një ekzemplar me një pamje të mrekullueshme, e krijuar me cilësi dhe me pajisje teknologjike të cilësisë së lartë, për të përjetuar një eksperiencë të jashtëzakonshme gjatë drejtimit të saj.

МОTORËT DHE NDRYSHIMET

pc07-peugeot-essence-2018-002-fr.433367.19.jpg

Efikasitet i përkryer
PEUGEOT 508 është e pajisur me gjeneratën e fundit të motorëve PureTech dhe BlueHDi inë përputhje me standardin Euro 6.2. Dy motorë të benzinës PureTech dhe katër motorë nafte BlueHDi janë në dispozicion në rangun e 1.2 L dhe 2.0 L.

pc07-peugeot-508-2018-304-fr.433363.19.jpg

Transmision i pandërprerë
Ekonomik si një transmision manual, EAT8 i ofron shpejtësi në ndryshueshmërinë e raporteve, e kombinuar me sistemin e ri 'Shift and Park by wire'i me komanda në timon. PEUGEOT 508 gjithashtu mund të pajiset me një transmision manual me 6 raporte si pjesë e motorit BlueHDi me 130 kf.

PAJISJE TEKNOLOGJIKE

Asistencë e plotë gjatë gjithë udhëtimit.
Me një gamë të gjerë të pajisjeve teknologjike i, PEUGEOT 508 vjen e pajisur me gjeneratën e fundit të ndihmës së drejtuesit i që rrit sigurinë, ndihmon gjatë manovrave, si dhe parashikon kushtet e rrugës.

NDIHMA NË DREJTIM

NIGHT VISION

pc02-peugeot-508-2018-322-fr.430021.63.jpg

PACK DRIVE ASSIST PLUS

pc02-peugeot-508-2018-318-fr.430023.63.jpg

PACK SAFETY

FULL PARK ASSIST

VLERA TOTALE E MJETIT

pc05-peugeot-508-2018-070-fr.433369.43.jpg

INVESTIM AFATGJATË
Me stilin e saj të guximshëm dhe radikal, PEUGEOT 508 është projektuar për të përmbushur nevojat e profesionistëve, duke marrë parasysh koston totale të saj. Perfeksioni në dizenjim, cilësia dhe qëndrueshmëria e PEUGEOT 508, kanë për qëllim rritjen e vlerës së mbetur. Pajisjet, materialet dhe motorët e makinave u përzgjodhën me standardin më të lartë e rigoroz për të ulur koston e mirëmbajtjes periodike. PEUGEOT 508 është gjithashtu e pajisur me sistemin e ndihmës së drejtuesit të gjeneratës së fundit që ndihmon plotësisht në kontrollin e drejtimit.