508

Peugeot 508 HYBRID

Zbuloni hibridin e ri PLUG-IN PEUGEOT 508 të teknologjisë së fundit.
Në modalitetin elektrik, PEUGEOT 508 HYBRID ofron një përvojë unike drejtimi.

PËRPARËSITË

PLUG-IN HYBRID OFRON MUNDËSI TË NDRYSHME

PEUGEOT 508 HYBRID

Deri në 54 km
autonomi (WLTP) në modalitetin elektrik

EKSPERIENCË UNIKE

Shumëllojshmëri dhe përvojë e re kur udhëtoni në modalitetin plotësisht elektrik:

 • Autonomi deri në 54 km WLTP në modalitetin elektriki
 • Ngarje e qetë pa dridhje
 • Përshpejtim i fuqishëm falë çift rrotullues
 • Funksionim i qetë

Deri në 225 kf
Fuqia maksimale e kombinuar

KURSIM

Kursim i shumëfishtë:

 • Kursimet mesatare të konsumit vlerësohen në 40%i,
 • Subvencionet shtetërore për blerjen e një automjeti elektrik (në varësi të vendit)
 • Përdorimi i mënyrës elektrike
 • Bateria ka një garanci 8-vjeçare, ose 160,000 km deri në 70% të kapacitetit të saj.

0 g
emetime CO2 në modalitetin elektrik

THJESHTËSI

Ne kemi krijuar veçori të thjeshta vetëm për ju:

 • Karikim i thjeshtë dhe intuitiv në 7 orëi
 • Karikimi i plotë është i mundur në më pak se 2 orëi
 • Informacion për drejtimin e automjetit në kohë reale
 • Kontroll në distancë me MyPeugeot®i
 • Bëni të lehtë udhëtimin me shërbimet Free2Movei

DIZENJO

TË RRËMBEN VËMENDJEN

Nga jashtë dhe nga brenda, PEUGEOT 508 HYBRID i ri ka një sërë detajesh ekskluzive që tregojnë në mënyrë diskrete se është pjesë e botës së automjeteve hibride.
Zbuloni më shumë informacion për detaje të tjera mbi dizenjon e PEUGEOT 508.

PEUGEOT 508 HYBRID GT

SEDILJE EKSKLUZIVE ALCANTARA®

Pjesa e brendshme e PEUGEOT 508 GT Hybrid përfshin materiale ekskluzive Alcantara® në gri Gréval.

PEUGEOT 508 HYBRID

TREGUES I MODALITETEVE ELEKTRIKE

Qasja në zonat e trafikut të vështirë për t'u arritur është lehtësuar falë dritave blu LED të dukshme nga jashtë. Këto drita aktivizohen në pjesën e sipërme të xhamit të përparmë kur automjeti është në modalitetin plotësisht elektrik.

PEUGEOT 508 HYBRID

SHENJA HYBRID

Shenjat speciale HYBRID në pjesën e pasme dhe anësore tregojnë lidhjen e tij me botën e hibrideve plug-in.

i-COCKPIT

i-COCKPIT® I VEÇANTË VETËM PËR PLUG-IN-HYBRID

PEUGEOT 508 HYBRID, PEUGEOT i-Cockpit

Njihuni me brendësinë, e cila i dedikohet tërësisht hibrideve plug-ini:

 • Modaliteti i drejtimit: Electric, Sport, Hybrid, Comforti
 • Autonomia në modalitetin elektrik
 • Autonomia e djegies së brendshme
 • Matësi i energjisë, treguesi i konsumit të energjisë elektrike: ECO, SPORT, CHARGE

Mund ta programoni karikimin nëpërmjet ekranit me prekje HD 10", i cili ju jep akses në cilësimet dhe informacionin e drejtimit të PEUGEOT 508 HYBRID të ri:

 • Rrjedha e energjisë që tregon se si funksionon sistemi hibrid
 • Statistikat e konsumit të karburantit dhe energjisë elektrike
 • Gjetja e stacioneve të karikimit dhe ruajtja e autonomisë në modalitetin elektriki
 • Vendosja e parametrave të baterisë
 • Aktivizimi i funksionit e-Save


МОТОRI

TEKNOLOGJIA HYBRID PLUG-IN

PEUGEOT 508 HYBRID

MOTORË HYBRID PLUG-IN

Për të prodhuar një fuqi maksimale të kombinuar prej 165 kW / 225 hp, teknologjia hibride plug-in lidh:

 • Motor PureTech me benzinë ​​132 kW / 180 hp
 • Motor elektrik 80 kW / 110 kf
 • Transmision i ri automatik e-EAT8 i elektrifikuar me 8 raporte shpejtësie
PEUGEOT 508 HYBRID

BATERIA LITIUM-ION 300 V

 • Jetëgjatësia e baterisë është 54 km WLTPinë mënyrë 100% elektrike.
 • Kapacitet prej 11.8 kWh.
 • Bateria vendoset nën sediljet e pasme pa ndikuar në hapësirën, ose vëllimin e bagazhit.
 • Me funksionin "e-SAVE", shoferi mund të parashikojë paraprakisht vlerën e rezervësi të së energjisë elektrike. Shoferi mund ta përdorë atë në çdo kohë gjatë drejtimit. Kjo veçori mund, për shembull, të kursejë paraprakisht një sasi rezervë të energjisë elektrike për drejtimin në zona me trafik të kufizuar.


KONSUMI

KONSUMI I KARBURANTIT DHE EMETIMI I CO2

PEUGEOT 508 HYBRID

Konsumi mesatar i karburantit të PEUGEOT 508 HYBRID i ri është 1.3 l / 100 km WLTPi. Motori Hybrid plug-in bën të mundur reduktimin e emetimeve të CO₂ në 29 g / km WLTPi. Në modalitetin elektrik, nuk ka emetim CO₂ gjatë drejtimit.

AUTONOMIA DHE KARIKIMI

AUTONOMIA NË MODALITETIN ELEKTRIK DERI 54 KM (WLTP)

Autonomia e baterisë litium-ion të PEUGEOT 508 HYBRID të ri ju lejon të udhëtoni deri në 54 km në modalitetin elektrik sipas protokollit të certifikimit WLTP. i (Procedura të harmonizuara në mbarë botën për testimin e automjeteve).
Protokolli WLTP u jep përdoruesve një pasqyrë më të saktë dhe më realiste të vlerave të autonomisë sipas përdorimit aktual të automjetit.

FAKTORËT KRYESOR QË KANE NDIKIM NË AUTONOMI NË MODALITETIN ELEKTRIKE

PEUGEOT 508 HYBRID
SHPEJTËSIA

Për të arritur distancë më të madhe, rregulloni shpejtësinë në rrugë interurbane dhe autostradë.

PEUGEOT 508 HYBRID
STILI I DREJTIMIT

Kufizimi i përshpejtimit të fortë dhe frenimit të vonuar ndihmon në ruajtjen e autonomisë.

PEUGEOT 508 HYBRID
ТЕMPERATURA

Aktivizimi i kondicionerit, ose ngrohja gjatë drejtimit ndikon në autonominë.

PEUGEOT 508 HYBRID
NGARKESA

Numri i pasagjerëve ose sasia e bagazhit mund të ndikojë në autonominë.

PEUGEOT 508 HYBRID
SHPEJTËSIA

Për të arritur distancë më të madhe, rregulloni shpejtësinë në rrugë interurbane dhe autostradë.

PEUGEOT 508 HYBRID
STILI I DREJTIMIT

Kufizimi i përshpejtimit të fortë dhe frenimit të vonuar ndihmon në ruajtjen e autonomisë.

PEUGEOT 508 HYBRID
ТЕMPERATURA

Aktivizimi i kondicionerit, ose ngrohja gjatë drejtimit ndikon në autonominë.

PEUGEOT 508 HYBRID – Ознака за оптоварување
NGARKESA

Numri i pasagjerëve ose sasia e bagazhit mund të ndikojë në autonominë.

ZGJIDHJE TË SHPEJTA DHE TË LEHTA PËR KARIKIMIN

Për të përfituar plotësisht nga 508 HYBRID, për të përballuar drejtimin elektrik 100% dhe për të reduktuar konsumin e karburantit dhe emetimet e CO2, rekomandohet që të rikarikoni baterinë rregullisht.

KARIKIMI

PEUGEOT 508 HYBRID

KARIKIM NË SHTËPI DHE NË VENDIN TUAJ TË PUNËS

Mund ta karikoni plotësisht baterinë e PEUGEOT 508 HYBRID të ri:
- 7 orë me prizë standarde (8A, 220V)
- 4 orë me spinën e përshpejtuar të tipit Green'up® (14 A, 220 V)
Ju gjithashtu mund të karikoni shpejt dhe me siguri PEUGEOT 508 HYBRID me kutinë e karikimit.
Me kuti karikimi 7.4 kWi do të duhen 1 orë e 45 minuta për të karikuar baterinë.
PEUGEOT ka zgjedhur një partner, ZEborne, për të kryer diagnostikimin dhe për të propozuar një zgjidhje të përshtatshme për instalimin e kutisë së karikimit në shtëpinë tuaj.i.

PEUGEOT 508 HYBRID

KARIKIMI NË VEND PUBLIK


Një rrjet i gjerë prej më shumë se 185,000 pikash karikimi publik është i disponueshëm në të gjithë Evropën për të karikuar automjetin tuaj hibrid.
PEUGEOT ju fton të abonoheni në ofertën Charge My Cari nga Shërbimet Free2Move nëpërmjet aplikacionit celular, gjë që ju bën të lehtë aksesin në rrjetin e tij të gjerë të terminaleve publike.
Falë ofertës Charge My Car dhe kartës së saj të karikimit, ju mund të hyni lehtësisht në rrjetin e më shumë se 140,000 pikave të karikimit në të gjithë Evropën.

MODALITETET E DREJTIMIT

OPTIMIZO AUTONOMINË TUAJ

MODALITETET E DREJTIMIT

 • Electric: Plotësisht elektrike deri në 135 km/hi
 • Sport: përdor të gjithë fuqinë e motorëve elektrikë dhe me djegie të brendshme për performancë maksimale.
 • Hybrid: kombinohet ndërmjet modalitetit elektrike dhe asaj me djegie të brendshme për të optimizuar përdorimin e energjisë.
 • Comfort: kombinon modalitetin HYBRID dhe komoditetin e një amortizatori të përparmë të rregullueshëmi

Drejtimi plotësisht elektrike është e disponueshme në të gjitha këto mënyra, në varësi të nivelit të karikimit të baterisë dhe llojit të drejtimit

PEUGEOT 508 HYBRID

FRENIM RIGJENERUES

Funksioni "BRAKING" ngadalëson automjetin pa përdorur pedalin e frenave duke tërhequr thjesht levën e përzgjedhësit prapa.
Funksionon si një frenim motorik dhe në të njëjtën kohë karikon baterinë.
Shoferi mund ta zgjedhë këtë funksion nga leva e përzgjedhësit, në çdo modalitet drejtimi.

PËRZGJEDHJA E MËNYRAVE
GJATË DREJTIMIT
FRENIMI
RIGJENERUES

PLUG-IN HYBRID - SHËRBIMET SPECIFIKE

PAVARËSIA SI ASNJËHERË

Falë shërbimeve të ofruara nga Shërbimet MyPeugeot® dhe Free2Move, ju gëzoni pavarësinë më shumë se kurrë duke drejtuar automjetin tuaj plug-in.

SHËRBIMET

PEUGEOT 508 HYBRID

KONTROLLI NË DISTANCË


Kontrolloni dhe planifikoni karikimin direkt nga smartfoni juaj. Ju gjithashtu mund të kontrolloni temperaturën në makinë.

PEUGEOT 508 – Free2Move Services

Charge My Car


Planifikoni udhëtimin tuaj me qetësi falë planifikuesit të udhëtimit dhe rrjetit të stacioneve të karikimit të Shërbimeve Free2Move

GALERIA